Stora pojken

image37

Där har vi det busiga örat!!! idag är han en sån busig pojke så jag har inte kunnat mäta honom:( Men när jag mätt honom innan så kan jag tro att han är 28 cm nu och det känns bra! i morgon ska vi till veterinären för att få 3 månaders sprutan så vi kan hitta på massa saker utan att oroa sog att han ska bli sjuk!:) För alla hundar  vill ju hälsa å leka med den nya valpen i området :P  Han har än sålänge bara en lek kamrat och det är min gamle vovve Lace. Nu ska vi ut på en mysig kvällspromenad:)

Idag tog vi en utflykt till Kalmar Slott

Så härligt nu när man måste vakna tidigt:) man får så mkt gjort ju!!! vi gick hemifrån vid 11 tiden och kom hem efter 15 nån gång....Vi började att gå runt slottet på utsidan och kikade på alla kanoner! sen va det ju öppet så vi kunde gå in på slottet och kolla på alla gamla saker, vi fick ta med Vasco in med oss fast det är "förbjudet" bara för han va så söt hehe!


image32
Här ligger ju självaste kungen :)


image33
image34
image35
image36
Lunch time!!!

Idag har vi gjort ett regntäcke

image29
Visst är jag snygg;)?


image30
usch vatten i ögonen!
Fina vovven

image26
Gosig?image27
Trött och gosig:)

Vasco den lilla knähunden

image24
Ja Vasco är en riktig knähund:)


image25
Idag sov Vasco till halv 9:P fast han va ute vid 1 inatt och klockan 4 för jag hade drömt att klockan va 7 hehe lite knasigt blev det.... och idag är han hela 10 vckor den lilla gos ungen:) Så sen klockan 4 i morse när vi kommit in från kissen så låg han hos mig på golvet på madrassen och bet på sitt tuggis ben:)

första morgonen

image23
Gick upp halv 6 och tog på mig ytte kläderna sen hämtade jag Vasco och vi gick ut på morgon rundan:) han följer efter så fint och när han är färdig kissad så klättrar han upp på en:P och så gå vi in och leker lite. maten är inte jätte intressant just nu men han åt upp kvällsmaten så frukosten ryker nog snart med:) Han upptäckte katten i sängen och tyckte den såg ganska konstig och lite läskig ut så han tryckte sig intill mig ett tag men sen sprng han bara iväg och drack lite vatten och började sen leka, å nu ligger han här och myser.....


Nu har vi fått hem det lilla charmtrollet

image18

Ja det va ju inga problem med den här lillegossen inte... han pep lite i bilen men sen somnade han sött. Vi kom hem och han kom ut ur sin bur och följde efter oss. Vi gick ut en sväng med honom och han kissade lite och såg en stor rottis och en border collie, skällde lite på den sist nämnda för den såg så farlig ut:) va inga problem som helst att ha honom i koppel han följde efter såå fint  så:P gick efter mig och när jag stannade så satte han sig bredvid mig:) när vi kom in igen så tog det inte nån lång stund för honom att hitta sina leksaker! Och nu ligger han och sover  vid mina fötter. Tack Lena för denna underbara gosse!!! hoppas vi kan ses en lite längre tid nästa gång vi ses:P Kram på er och hoppas ni gillar bilderna som kommer!


Äntligen

image16


Började att flytta ini lägnheten i Söndags.....så haft fullt upp nu, och är inte klar än får soffa ochsängen i morn:P
men lite gardiner och annat fint har kommit upp iaf. :P fick ju inte medmig laddaren till datorn så har inte kunnat göra nåt här:(


Katten Simons matplats och han "tjej" på kort över:D

RSS 2.0