Jag och Vasco

image1 
Detta är jag och min lille Vasco som träffas för första gången :) Ville inte åka ifrån honom:(

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh så glad jag blev att jag kan få möjlighet att titta in hos er med nu ;0) Älskar den där bilden på Er. Vi är allt två turtanter du och jag!! *blink* Nu ska vi se till att hålla oss välinformerade om varandras vovvar och deras framgångar, eller hur?! Jag jobbar som Personlig assistent, och har ca 4 minuters cykelväg till jobbet. Just denna vackan är min "snäll" vecka. Då har jag endast Fred. kväll och helgen som är shemalagd. Jag har ordnat så att jag endast kommer att göra kvällsturen ett tag framöver för att underlätta för vår lille gubbe. Det är ett himla bra jobb när det kommer till att ha hund. jag kommer att kunna ha med honom en massa, och även ut på promenader på arbetstid. Inte alla som har sån tur ;0)Vad jobbar du med, eller pluggar du kanske?! Just nu har Victor testat sin ljuva stämma några gånger. har knappt hört honom alls annars. Jag tror det är ljudet från mitt skrivande som han ogillar. Förstår att du redan längtat ihjäl dej Tina ;0) Det kommer vara värt all väntan, och han är i goda händer hos Lena och Klara. Vill du ha hjäälp med egen bloggdesign sedan eller kan du sånt själv. Känner en tjej via bloggen (studentmamman i min länklista) Hon har hjälpt mej massor när jag velat ha lite nytt. hon ska hjälpa mej att med att få in bilder på Victor i designen redan i kväll. Det är vbara att maila ghenne och be om hjälp om du vill. Du bara lämnar din mail och lös ord så hjälper hon dej säkert när hon får tid. Nu ska lillen ut på kisserunda här. Ha det gott!! Kramisar från Malin och Victor.

2008-03-25 @ 19:33:09
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Malin

Jag lägger till dej i min länklista nu om det går bra. Jag tar mej friheten och gör det på en gång ;0) Kramar

2008-03-25 @ 19:37:21
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Malin

Bara tjatiga jag igen. Du får gärna ta de bilder på Vasco som jag tog då jag var där första gången. (Finns längre ned i bloggen) Det är några där de ligger ihop alla tre. Filmade några klipp med faktiskt. Kram!!

2008-03-25 @ 19:39:53
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Malin

Jag trillade in på Lenas sida genom en slump. Det var nämligen Pappan till trollen som jag hittade hos Ulla på Bermark som hjag föll för först. Ringde och mailade till Ulla i hopp om att hon skulle få nån liten minikopia efter hennes "snygging" Så när jag satt och slö tittade på valpförmedlingssidan på sssk, så hamnade jag på Gula stugans sida. Klara föll mej precis i smak hon med, så det var lixom ett givet val att kolla upp dessa godingar lite närmre. Hade inte alls räknat med att det skulle finnas nån otingad valping kvar, men jag tänkte bara att vad fasen, vi chansart och ser. Så jäkla glad jag blev när det stod i Lenas mail at det faktiskt fanns en liten goding kvar :-) Tyvärr så förlorade vi ju vår Meja i bencancer, fick diagnosen i Oktober, och ett halv år senare fick jag ta bort henne. Rdean när jag fick beskedet om tumören, så visste jag att jag INTE hade lust att leva nåt hundlöst liv, det går bara inte, så jag började fundera lite redan då. Vet. sa tt hon hade ca 6 månader till två år kvar att leva. Det blev ett halv år med goa promenader och mycket gos och kärlek. Meja glömmer vi aldrg!! Hon kommer alltid vara bossen över alla hundar jag får chansen att njuta av i livet. Hade en tik innan henne som tyvärr blev påkörd då hon bara var 9 månader. Efter den händelsen så är jag så rädd om mina små vänner. Vill ALDRIG vara med om det igen. Det är barngrind som gäller i vår köksingång nu, det känns tryggt att ha ett extra hinder där innan dörren och den farliga vägen. Ja har jobbat som assisten i många år nu och trivs jätte bra med det. Man blir väl inte super rik på pengar, men det blir man ju knappt på nåt. Jag har min månadslön och klarar mej gott på det. Har en 75% tjänst fast brukar alltid ta extra när det blir tillfälle. Jag är hos tre olika brukare, så det blir lite variation. Kolla in hos min Carro, www.carolinelanden.blogg.se Hon har två härliga Golden som oxå e fulla med bus och galna upptåg. Jag i designen, då menar jag så som ungarna och Meja är. Vi får se vad hon hittar på i kväll. Maila henne om du vill. Vad har du tänkt att pyssla med ihop med Vasco. Jag ska träna som en tok har jag tänkt. Lydnad och en massa skoj. Nu ska jag inte ta upp all plats här inne ;0) Länkar gärna till dej lite senare. Så du får in lite fler ögon på din sida. Kramisar från mej. syrran är www.stinalee.se Andra syster är www.sberg.blogg.se

2008-03-25 @ 20:11:51
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Malin

Meja mor var Schäfer och hennes far var en ljuvlig Berner sennen. Jag det var trist att det skulle behöva sluta så :0( Hon var inte vacker det sista. fast som min vet sa, det är mest vi som tycker det ser illa ut. Hundar brukar hoppa över det där med speglar och sånt, och inte googlar de en massa på nätet heller, så det vet inte vad det har att vänta. Nu har jag just varit ute med lillgubben, och han var visst sömnig han. Ville in såfort som det bara gick ;0) Kiss och liten bajs bidde det i alla fall. Han är så gosig och ullig. Borstade honom lite idag faktiskt. det ska ju vara bra att pyssla och greja en massa. Kolla tänder och titta klorna ;0) Inga problem så här långt i alla fall. Vi har en massa djur vi ;0) En katt som heter Ozzy, Två Råttor som heter Sötis och sally. Fiskar har vi oxå. Vi hade kaniner tidigare men dem har vi inte kvar. Jag är uppfödd med djur, och hade tidigare häst. Skulle aldrig vilja vara utan dem. Det blir så tomt. I morgon ska jag kolla på en bur till bilen. Meja hade aldrig nån, men vi tänkte att vår lille grabb skulle ha en. Vi kommer inte kunna sätta igång med valp kurs förens i Sept. Den som är nu har redan kört igång. Men vi har planerat att åka till klubben på Drive-in träning efter han fått sin tolv veckors spruta. Då får han lite socialträning, plus att de kan hjälpa mej att styra upp min egen träning lite granna. Jag gick en del kurs med Meja, så lite kommer jag nog ihåg. Det kan vara bra att skaffa lite nya kontakter och få tips och råd. Jag ser verkligen fram emot en massa härliga bilder här lite senare då. Gissa vad?! Nu gnydde hjärtat oc ville in och lägga sej i sovrummet. Dörren var visst stängd ;0) Så sött att han redan lärt sej att tala om vad han vill. Filten med Klaras doft, ligger där bredvid honom som lite extra tröst. Ha en trevlig kväll och hälsa sambon. KRAM.

2008-03-25 @ 21:37:10
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Malin

ABSOLUT!! Vi måste se till att träffas ;0) De små bilderna får du genom att välja liten bild när du lägger in dem. Man kan ju välja mellan liten och stor. Jag lade in ett klipp på youtube med då jag var hos Lena. har tänkt att jag skulle göra det lite mer sedan. Kul sätt att dokumentera träningen på. Idag har han tränat på sitt, och det känns som han redan fattat vad jag försökte lära honom. Gud vad kul att du får hem han snabbare. Jag längtar faktiskt åt dej jag med nu!! Måste springa till tvn nu. Skriver mera sedan. Pöss!!

2008-03-26 @ 21:14:05
URL: http://malinsmirakel.blogg.se
Postat av: Lena

Kul att mina två "valpar" har blivit vänner, även på nätet.
Kram
Lena

2008-03-28 @ 11:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0